Gå direkt till innehållet
Inlagd: 26 mars 17:04

Exklusiv italiensk utemöbelgrupp REA Fri frak

17 995 kr
Beskrivning
PADOVA trädgårdsmöbler REA Pris Nu: 17.995:- (Ord pris: 24.995:-) PADOVA är en mycket exklusiv och påkostad utemöbelgrupp gjord av de bästa materialen med plats för den stora familjen. Njut av sommaren i denna jättefina utemöbelgrupp. Hela 8 personer får plats utan problem. Vår Italienska designer Gina Barozza har gjort sitt yttersta för att skapa en möbel med flera användningssätt. Här finns mölighet att använda gruppen som både matgrupp- men även som en lounge- och relaxgrupp där du tillsammans med din familj och vänner kan njuta av tillvaron långt in på småtimmarna. Bordet är tillräckligt högt för att möblemanget skall kunna användas som matgrupp. Du slipper fundera på om du skall köpa en lounge- grupp eller en matplats. Här får du båda möjligheterna i en och samma grupp. Hörnet består av ett avlastningsbord med glasskiva på toppen. Under locket döljer sig en förvaringslåda för de flesta av dynorna som ingår i det fantastiskt låga priset. Gruppen består av en 2 sits soffa med hörnbord & förvaringslåda samt en 3 sits soffa, 2 separata pallar, 1 högt bord med glasskiva på toppen samt en fåtölj. Möblerna behöver inte monteras. Allt kommer färdigmonterat. Skruva endast fast underredet på bordet och gruppen är färdig för användning. Stommen är tillverkad av pulverlackad aluminium flätad med 2 olika sorters plastrotting som är UV behandlad. Gruppen tål att stå ute under bar himmel året runt. 100% underhållsfri. Specialtillverkad för vårt svenska klimat. Dynorna som ingår i priset är vattenavvisande och kan stå ute under korta regnskurar. Ett komplett set utemöbler till ett fantastiskt lågt pris. Passa på !
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Fyndab
- Handla på faktura eller delbetalning - Hemleverans över hela Sverige. - Fri frakt över 5000 kr på www.fyndab.com - Omgående leverans på det mesta - Lägsta prisgaranti Kontakta oss på: info@fyndab.com eller 08-559 222 60 Varmt välkommen
Mer information hittar du på http://www.fyndab.com

Fler annonser från Fyndab