Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 14:27

Elhydrauliska stenklipp

Beskrivning
Den elhydrauliska stenklippen ORIT 4300 EHP är vår värsting bland klipparna. Med en kraft på 20 ton, lamellknivar som anpassar sig efter ojämnheter i ytan, lång klippbredd och generös klipphöjd kapar den de flesta betongplattor och markstenar utan problem. ORIT 4300 EHP (Mighty Mack) är framtagen för professionella mark- och trädgårdsanläggningsarbeten. Nästan ljudlöst och utan dammbildning eller behov av vatten går det snabbt och effektivt, med en knapptryckning, att klippa trädgårdsplattor, marksten och andra stenar med en bredd på upp till 43 cm och tjocklekar mellan 10 och 120 mm. Uppläggningsytan har laserskurna markeringar som gör injusteringen enkel. 4300 EHP har lamellknivar som fördelar kraften och anpassar sig efter ojämnheter i ytan vilket ger möjlighet att klippa även sten som inte är helt plan. 4300 EHP har ett integrerad laddare och batteri. Plattklippen är producerad i pulverlackerat stål och knivarna är härdade. Tillverkningen sker i Europa och vi lämnar sju års garanti på våra stenklippar från ORIT, slitdelar som knivar är dock undantagna. Vill du hellre ha en manuell klipp? Vi har flera alternativ. Har du frågor om någon av våra produkter eller vad som är bästa lösningen för ditt jobb är det bara att kontakta oss så kan vi tillsammans hitta rätt klipp åt dig. Kärt barn har många namn och det vi kallar stenklipp kallas ibland plattklipp, plattknäck, plattknäckare, stenklippare, stenknäck, stenknäckare, tegelklipp, tegelklippare , plattklippare, hydraulklipp, klippmaskin eller kort och gott klipp.
Säljes av
Epox Maskin AB
Epox Maskin ABBesök vår butikssidawww.epox.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Epox Maskin AB
EPOX är ett familjeägt företag som sedan 1972 levererat bygg- och anläggningsmaskiner till små och stora användare över hela landet. Vi är svensk generalagent för några av världens bästa kvalitetsfabrikat. Hos oss hittar VON ARX, MIKASA, IMER, SCHWAMBORN och WIMAG, men vi hjälper dig även med ORIT, FORT, LESCHA och SIMA. Vi lagerhåller maskiner och redskap för fräsning, blandning, packning, sågning, lyft och pumpning i Sverige och har dessutom många delar till ROBIN/SUBARU, HONDA, HATZ och YANMAR bensin- och dieselmotorer. Egen serviceverkstad i Sollentuna, för egna och andras fabrikat.
Mer information hittar du på http://www.epox.se

Fler annonser från Epox Maskin AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer