Gå direkt till innehållet
Inlagd: 22 feb. 11:30

Elektro helios spis sn5303 50cm (spara 1400)

3 995 kr
Beskrivning
230 V Enkel och lättförståelig 3 gjutjärnsplattor och 60 liters ugn Enkel rengöring Praktisk spis SN5303 från Elektro Helios är en praktisk spis med energiklass A och en ugnsvolym på 60 liter. Den har en häll med 3 gjutjärnsplattor som styrs med hjälp av vred. Ugn Bland ugnsfunktionerna hittar du till exempel Undervärme, Över/undervärme och Maxgrill. Med de två värmeelementen och grillen är ugnen perfekt för traditionell bakning, grillning och stekning. Enklare rengöring Luckornas smarta design gör det ännu enklare för dig att hålla glaset rent. Du kan ta loss luckorna och glaspanelerna helt och rengöra dem grundligt - både på insidan och utsidan. Bekvämlighet till hands Denna spis har en stor låda som erbjuder dig den perfekta lösningen för att stoppa undan alla dina köksredskap, samtidigt som du har dem nära till hands. Med spisen får du en långpanna i emalj och två emaljplåtar.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Elon Sveavägen
På Blocket.se säljer vi allt från visnings ex, demo ex, utgångna produkter och emballageskadat. Men även nya produkter för att rensa vårat lager. Står specificerat i annonsen om det är ett visnings ex eller liknande. Allt vi säljer har givetvis 3 års reklamationsrätt enligt lag. Och det första året har du minst 1 års garanti. Vi kan även hjälpa till med utkörning och installationer, kontakta oss för priser. Kontakta oss på telefon, via mail, eller kom in i butiken. sthlm.sveavagen@elon.se eller telefon 08-234800 Välkommen till en bra affär!
Mer information hittar du på http://elonbutikerna.se/

Fler annonser från Elon Sveavägen