Gå direkt till innehållet
Inlagd: 6 apr. 14:09

Elektrisk brasa Contura Radiance 100w glas vit

11 830 kr
Beskrivning
Radiance från Contura är en elektrisk eldstad som har en genomtänkt design och avancerad flamteknik. Radiance med vit glasram som är högblank och ger ett exklusivt utseende. Fördelarna med en elektrisk eldstad är många och den främsta är att det är säkert och du behöver inte installera en skorsten. Lågorna sprider samma fina stämning som naturlig eld. VI säljer bort vårt exemplar som står på lagret i kartong. Brasan har varit helt oanvänd förutom 3 dagar då den hängde på väggen på VIlla-mässan. Djup 160 mm Höjd 1980 mm Bredd 670 mm Pris avser elektrisk brasa som varit demo-ex på mässa, sen nedpackad i kartong. Ordinarie pris från 16.900:-
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Bastuspecialisten
Bastuspecialisten har sålt bastu, brasvärme och badrum i över 50 år. Välkommen att besöka oss på nätet eller i vår butik i Bromma!
Mer information hittar du på http://www.bastuspecialisten.se

Fler annonser från Bastuspecialisten

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer