Gå direkt till innehållet
Inlagd: 28 feb. 11:21

Ejektorpump i 3-fas

12 495 kr
Beskrivning
Ejektorpumpar E60,E80,E100 Nyutvecklad pump med marknadens bästa verkningsgrad. För pumpning av dricksvatten från borrade brunnar till fritids- eller permanentboende samt vattenföreningar och samfälligheter med gemensamt vatten. Pumpen är tystgående med lång driftslängd och robust konstruktion för minimalt servicebehov. Kan monteras på alla marknadens existerande ejektorer. Anslutningar G32xG25. Material; gjutjärn och rostfritt stål. Obs! Tänk på att inte koppla pumpen direkt till tappvattensystemet, utan via en buffert tank så som en lämplig membranhydrofor/hydrofor. Eller vill du byta ut din gamla ejektorpump till en dränbar pump? Vi på VVSbutiken.nu säljer 100-tals pumpsystem varje år och har kontakt med alla stora tillverkare samt leverantörer vill du få en offert på just ditt projekt kontakta då oss på info@vvsbutiken.nu Vi på VVSbutiken.nu har funnits sedan 2007 och vi kan få fram allt gällande VVS! Ditt VVS-Proffs på nätet!
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
vvsbutiken.nu
För Proffs & Hemmafixare! VVSbutiken.nu ser till att du får all hjälp med VVS & BYGG! Skall du lägga golvvärme eller vill du ha nytt värmesystem eller har centraldammsugaren eller blandaren gått sönder vi har det mesta av produkter och reservdelar i våran webbutik och det vi inte har tar vi gärna fram ett pris på åt dig om du tar kontakt med oss!
Mer information hittar du på http://www.vvsbutiken.nu/

Fler annonser från vvsbutiken.nu

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer