Gå direkt till innehållet
Inlagd: 17 okt. 20:26
Diskus Kobolt Blue
450 kr
Beskrivning
Kobolt Blue Familj: Diskus Egenskaper: En parbildande stimfisk och relativt stillsam ciklidart som ibland förökar sig i akvarium. Diskusen kräver lugnt sällskap för att trivas. Ursprung: Sydamerika Storlek: Säljes i 7-9 cm 450kr 9-11cm 750kr 11-13 cm 1100kr 13-15cm 1500kr 15+cm 2200kr Hemleverans går att ordna i större delen av Sverige mot en frakt kostnad. Akvariet skall vara färdigt inrett för arten med en anpassad miljö, akvariepumpar och annan viktig utrustning. Akvariet ska vara igångsatt och väl testat att det fungerar innan du beställer eller placerar dina diskusfiskar i akvariet. Tänk på att om du har ett nystartat akvarium så vill vi att det har varit igång minst 5-7 dagar utan fiskar men med levande bakterier. För att lyckas bäst med dina beställda diskusfiskar måste vattenkvalitén vara tillfredsställande. Se till att du har möjlighet att testa dessa värden regelbundet. Värden för att hålla dina diskus fiskar i god kondition: Temperatur: 28-30C Diskus når fullfärgteckning vid 15cm. www.diskuslagret.se Följ oss på Facebook och Instagram Diskuslagret Diskus Discus
Om företaget
Diskuslagret är ett familjeägt företag som startades med visionen att erbjuda ett av Sveriges största utbud av diskusfiskar och akvarietillbehör. Vi strävar alltid efter att leverera utöver det våra kunder förväntar sig.
Säljes av
mikael
Trygg affär
Det är lag på att akvarium ska anpassas efter den fiskart som bor i det vad gäller temperatur, vattenkvalitet, bottenmaterial och inredning. En sida av akvariet ska också vara insynsskyddad. Det är generellt inte tillåtet att hålla akvariefiskar i klotformade akvarier. Kolla upp om du behöver en tilläggsförsäkring i din hemförsäkring för ditt akvarium. Tänk på att vissa djur som klassats som hotade kan kräva ett importtillstånd. Läs mer om CITES-tillstånd på Blocket och Djurskyddets tipssidor om Akvariefiskköp.