Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 10:32

Cylinda Kyl/frys 175cm A++ NO FROST

7 290 kr
Beskrivning
Cylinda kyl/frys KF 6275NE Cylinda 175,4 cm hög Kyl/Frys, A++ Nettovolym: 295 L (198 L/97 L) Dual Flow system, och en 0°-zons-låda Mått (HxBxD) 1754 x 598 x 6 Produktinformation Rymlig underhållsfri kylfrys som är utrustat med dualflow-teknik i såväl frys som kyl vilket innebär att livsmedlen förvaras på ett optimalt sätt med hög luftfuktighet och vid rätt temperatur. 0-zons-lådan ser till att t.ex. förlänga hållbarheten för fisk och kött då den förvaras vid en lägre temperatur. Skåpet är utrustat med en effektiv LED belysning, en tydlig display, stabila och greppvänliga handtag. Dörren är omhängningsbar. Vi levererar i hela Sverige med avställning grind eller port för 100:-
Länk: Kyl/frys
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas.
Vitvarubolaget
Vi har nu flyttat till Stinsen köpcenter i Sollentuna. Välkomna in till vår nya stora Outletbutik! Öppettider: mån-fre 10-18 lör: 10-16 sön: 11-16 info@vitvarubolaget.se Vi säljer vitvaror från Bosch och Siemens med kartongskador, utställnings-ex, demo-ex och skönhetsfel samt ordinarie sortiment. Samtliga produkter är nya och kommer med full garanti. Vi levererar och utför även installationer.
Mer information hittar du på http://www.vitvarubolaget.se

Fler annonser från Vitvarubolaget