Gå direkt till innehållet
Inlagd: 27 maj 11:05

Carlmans Flakkärra

24 950 kr
(19 960 kr ex. moms)
Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Beskrivning
En svensktillverkad kvalitetsvagn som med sin klättrande boggi på ett smidigt sätt tar sig fram i svår terräng. Helt ny. *Helsvetsad *Varmförzinkad *Överstegringsskydd *Vridbart drag *Levereras färdig att bara haka på och köra *5 års garanti Finns för omgående leverans! Välkommen in till oss på Marinbutiken i Åkersberga Länk: https:/carlmans.nu
Säljes av
Marinbutiken i Roslagen AB
Marinbutiken i Roslagen ABBesök vår butikssidawww.marinbutiken.com
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. Inga seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en inskannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
Marinbutiken i Roslagen AB
Om företaget Marinbutiken är en fullservicemarina i Österåker, centralt belägen i Åkersberga. Vi tillhandahåller verkstadstjänster på Suzukis båtmotormodeller och vi erbjuder olika typer av förvaringstjänster för båtar och motorer! Vi säljer nya och begagnade båtar, Suzukimotorer samt båttrailer och driver en välsorterad SeaSea tillbehörsbutik. Vi är även distributör för Safe T Air och MaFra boatcare - vilken du bland annat finner i vår e-handel www.marinebutiken.se !
Mer information hittar du på http://www.marinbutiken.com

Fler annonser från Marinbutiken i Roslagen AB