Gå direkt till innehållet
Inlagd: 17 apr. 21:26

Caravelle 33

70 000 kr
Fakta
Längd
10,5 meter
Beskrivning
Rymlig familjebåt med sex sovplatser för vuxna: fyra i förruffen, två till i aktern. Motorn är en Volkswagen marin diesel från 1987. Marschfart runt åtta knop. Motorn går som en klocka. Toa med tank. Gasolspis med ugn. Kylskåp. Separat batteri till motorn och solcellspanel gör att man aldrig behöver oroa sig för att batterierna ska ladda ur. Färskvattentank med pump. Ankarspel och badstege. Tampar, bergskilar, fendrar mm lösöre ingår i köpet. Båten finns i Grödinge båtklubb. Teakdäcket är för närvarande inte helt tätt; visst läckage ovanifrån genom däcket finns på specifika och identifierade platser. Däcket behöver tätas på de ställena och innertaket i akterruffen behöver bytas. För mig som tidigare hade en båt helt i trä som i princip halvsjönk varje år vid sjösättning framstår problemen som synnerligen banala, men de djupa suckarna hos potentiella köpare vid tidigare visningar har gjort mig medveten om att köpare av platsbåtar tydligen tenderar att betrakta även droppvist intrång i båt som bekymmersamt. Kapellet behöver bytas ut. Fler bilder på båten samt på läckagen från ovan finns att titta på här: https://drive.google.com/drive/folders/1WCLWaK-kE6isnx8sNYXrL7EQZTrPM57Z?usp=sharing Eftersom Schibstedt har skapat världshistoriens kanske sämsta system för att skicka meddelanden mellan säljare och köpare här på Blocket: använd min epostadress: david.tjeder@gmail.com och skicka från din mejl, inte från denna sida, så blir alla gladare. :)
Säljes av
david_tjeder
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Köpekontrakt
  • 14 dagars kostnadsfri försäkring från If Läs mer
  • Signera tryggt med BankID
  • Godkänt av branschen
Contract illustration
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Skriv kontrakt!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer