Gå direkt till innehållet
Inlagd: 26 mars 07:33

Café & Salladsbar/ Lokal AAA-läge Sveavägen

1 490 000 kr
1 850 000 kr
Beskrivning
OBS! Priset går att diskuteras vid en snabb affär! ----------------------------------------------------- LOKAL som passar till de mesta koncept (OBS! EJ STEKNING ) Nu har Ni chansen att överta en färdigställd lokal med bra koncept på en av Stockholms bästa gator. Lokalen byggdes färdig till ett café & salladsbar verksamhet under mars - april 2020. Yta: Ca 91 kvm Hyra: Ca 35 000:-/mån + moms Konceptet är kall mat som till exempel sallader, smörgåsar, hälsotallrikar, varma och kalla drycker. Observera att ingen matlagning eller stekning tillåtes. Lokalen är fin, fräsch och det är högt till tak. Välplanerad servering med ca 30 sittplatser. Det finns även uteservering med ca 16 platser. Köket är lagom stort för verksamheten. Alla inventarier som behövs för verksamheten finns och allt är betalt. Det finns ingen leasing eller hyra på inventarier. Ett mycket bra tillfälle för dig som önskar en färdigställd lokal med AAA-läge till ditt koncept med kall mat. Vänligen respektera och inte störa personalen eller ägaren om Ni känner igen lokalen. Kontakta företagsmäklaren Babak Movazzafi 070-582 24 34 eller Aleksander Petrovic 0707640 280 för vidare information.
Säljes av
NMK Företagsmäklare
NMK FöretagsmäklareBesök vår butikssidawww.nmk.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
NMK Företagsmäklare
Vill Du sälja Företag? Vi har köparna! Kontakta NMK Företagsmäklare idag för kostnadsfri konsultation! Vi erbjuder hjälp med finansiering! NMK Företagsmäklare har funnits i Stockholm sedan 1989 och vi är specialister på överlåtelse av stora och små företag. Vi har kontor i Stockholm och Helsingborg-NMK Syd. NMK Företagsmäklare arbetar även i övriga landet. Specialister på bland annat: * Företagsbesiktning * Finansieringskonsultation * Värdering * Kontraktsskrivning * Annonsering * Visningar
Mer information hittar du på http://www.nmk.se

Fler annonser från NMK Företagsmäklare

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer