Gå direkt till innehållet
Inlagd: 14 apr. 18:23

Butik i Sundbyberg - Lokal överlåtelse

900 000 kr
Fakta
Area
130
Gatuadress
Tulegatan 6
Beskrivning
Beskrivning Ljus och fräsch butikslokal med låg månadshyra som är belägen på Tulegatan i Sundbyberg med närhet till tunnelbana, tvärbana, bussar, pendeltåg och fjärrtåg. Tulegatan är en populär gata med flertalet frisörsalonger, Sats och restauranger såsom Lilla Rött, Grekisk kolgrill m.fl. Lokalen har en total yta på 74 kvm. Planlösningen är uppdelad mellan två rum med klinkergolv och vitmålade väggar. Första rummet har entré mot gatan med stort skyltfönster med mycket ljusinsläpp och bra exponeringsyta. Det andra rummet är även det stort med liten toalett och kök. Lokalen har även ett stort lager en trappa ner på 56kvm (utöver de 74kvm). Fakta i korthet Storlek: 130kvm Hyra: 13500kr/mån Överlåtelseavgift: 900.000 kr Hyresvärd: BRF Sparven godkänner ny verksamhet i lokalen förutsatt att hyresgästen blir godkänd. Endast seriösa spekulanter som har finansiering klar. Vid intresse och mer information kontakta Mounira Sauma på mobil: 070-741 56 26.
Om företaget
Cecilia Mode är en exklusiv butik för alla de modemedvetna och säljer festkläder, skor, väskor och smycken. Butiken får besök av flertalet kändisar. Butiken har ett samarbete med Paradise Hotel. Vi har klätt Rebecca Stella med klänningar från butiken. Idag har Nicole Falciani tagit över som programledare och sponsrar med klänningar.
Säljes av
Mounira Sauma
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer