Gå direkt till innehållet
Inlagd: 7 feb. 13:43
Byrå Ixia, FRI HEMLEVERANS
8 995 kr
Beskrivning
Byrå Ixia är ett resultat av noggrant hantverk, klassisk formgivining i köpmannadisk-stil och rustikt manér. Den vackert antikslitna ytan kombineras med en rejäl och rustik design som tar hänsyn till både stil och funktion. Med sexton praktiska lådor rymmer byrån både det ena och det andra! Ixia är en byrå som tar för sig och den karakteristiska, antika stilen är ett tidlöst val som håller år ut och år in. Byrån är handtillverkad av återvunnet mangoträ vilket innebär att varje exemplar är unikt och vissa avvikelser kan förekomma för mått. Mått: Bredd: 160 cm Höjd: 100 cm Djup: 40 cm ___________________________________________________________________ Välkommen in till vår 2500 kvm stora butik som du hittar i Kungens Kurva. Med 100-tals möbler är det lätt för dig att hitta något som verkligen passar din stil! Alltid när du handlar hos Chilli Kungens Kurva: * Gratis hemleverans * Gratis expressleverans, 2-6 dagar på lagervaror * 365 dagars öppet köp * Räntefri delbetalning i upp till 12 månader * Möjlighet till kvällsleverans * Möjlighet till uppbärning av möbler Chilli Kungens Kurva Diagonalvägen 1 141 75 Kungens Kurva Öppettider: Måndag - Fredag: 11.00-19:00 Lördag: 10.00 - 17:00 Söndag: 11.00 17.00 Hos Chilli Kungens Kurva hittar du ett stort urval av vårt gedigna sortiment. Gå gärna in på www.chilli.se för att se hela utbudet. Vi reserverar oss för prisändringar och eventuella fel i annonsen.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Chilli Kungens Kurva
Välkomna till Chilli Kungens Kurva! Hos oss hittar du ett brett sortiment av såväl trendiga som klassiska kvalitetsmöbler och inredningsprodukter till otroligt förmånliga priser. Vi erbjuder alltid gratis hemleverans, 365 dagars öppet köp, snabba leveranser och engagerad personal som finns till för dig! För mer information, kontakta: chillikungenskurva@chilli.se