Gå direkt till innehållet
Inlagd: 11 apr. 03:42

Audi Fälgar Dubbade Hakkapeliitta 7 17 Tum

3 000 kr
5 500 kr
Beskrivning
Har en uppsättning hakkapeliitta 7 med väldigt bra mönsterdjup, kan inte säga exakt men man ser någorlunda på bilderna. Audifälgar med bultmönster 5/112, måtten på däcken är 215/55 R17 (98T XL) tror även de ska passa en del VW bilar. Behöver bli av med dessa då källaren är fullsmetad just nu, finns lite märken på dem men i helhet är de i bra skick enligt mig. Se bilder för egen uppfattning, vid snabb och smidig affär så finns det möjlighet att diskutera priset. Tar endast swish som betalning. Dubbade vinterdäck fälgar dubbdäck hakkapelitta 7 Audi Volkswagen VW Alufälgar
Säljes av
Jimmie
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Köpekontrakt som PDF

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer