Gå direkt till innehållet
Inlagd: 3 mars 15:15

Audi Backkamera nya A4 A5 Q5

11 995 kr
Beskrivning
OBS! Våra priser är inte endast för delarna utan inkluderar alla delar, montering och kalibrering! Har du svårt att överblicka bilen och är rädd om både dina och andras stötfångare? Passerar du ibland parkeringsfickor i tron att de är för små? Eller har du svårt att rikta in bilen när du ska koppla på ett släp? Slipp allt detta med Audi Original backkamerasystem. Denna system visar även dynamiska hjälplinjer som visar bilens körspår som styrs av rattutslag och är integrerat med PDC. Finns även ett läge särskilt för släp där det visas ett spår med kulan som utgångspunkt. Vissa modeller har även inbyggd spolning av kameran kopplad till bakrutans spolare. Nedan är priser för de vanligaste modellerna: Audi A4 Avant & Allroad - 12995 kr med spolning Audi A4 Sedan - 11995 kr Audi Q5 - 12995 kr med spolning Audi A5 Coupé & Sportback - 12995 kr Audi A5 Cabriolet - 13995 kr Montering utförs i vår verkstad i Stockholm som ligger ett stenkast från Audi Danderyd. Vi lämnar 2 års garanti på arbete och delar - bilens egna garantier påverkas ej. Våra övriga annonser och information om företaget kan ni se i vår Blocket-butik - se länken till höger. COPYRIGHT © Bilder & Text Audi AG & Dynasty AB www.facebook.com/dynastyab
Om företaget
Välkommen till Sveriges främsta specialist inom eftermontering av fabriksutrustning för Audi, Porsche och andra tyska bilmärken! Vår verkstad Sjöberg norr om Stockholm mellan Danderyd och Sollentuna och vi erbjuder även lånebil.
Säljes av
Dynasty AB
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer