Gå direkt till innehållet
Inlagd: 3 mars 16:48

Audi Backkamera A1 A3 A4 A5 A6 A7 A8 Q3 Q5 Q7

11 995 kr
Beskrivning
OBS! Våra priser är inte endast för delarna utan inkluderar alla delar, montering och kalibrering! Har du svårt att överblicka bilen och är rädd om både dina och andras stötfångare? Passerar du ibland parkeringsfickor i tron att de är för små? Måste du stiga ur bilen flera gånger varje gång du ska koppla på ett släp? Dessa problem kan vi lösa åt dig genom att montera Audi Original backkamerasystem. Systemet ska inte blandas ihop med billiga eftermarknadssystem som endast visar bild. Denna system visar även dynamiska hjälplinjer som visar bilens körspår som styrs av rattutslag och är integrerat med PDC. Se videon ovan - första halvan. Man kan även se om bilen kommer att få plats i aktuell ficka - se videons andra halva. Systemet går att montera på i de flesta moderna Audi modeller. För montering krävs att bilen är utrustad med en färgdisplay på instrumentbräddan vilket i fallet A3 och R8 innebär Navigation Plus RNS-e. För modellerna A4, A5, A6, A7, A8, Q3, Q5 och Q7 krävs MMI High om bilen har MMI 2G och MMI Basic eller High om bilen har MMI 3G. Priset nedan är ett frånpris - för exakt pris för just din bil maila oss din bils registreringsnummer. Priset nedan är ett frånpris och gäller A4, A5, A6, A7, Q3, Q5 och Q7 med MMI 3G och inkluderar alla delar och montering. Montering utförs i vår verkstad i Stockholm som ligger ett stenkast från Audi Danderyd. Vi lämnar 2 års garanti på arbete och delar. Våra övriga annonser och information om företaget kan ni se i vår Blocket-butik - se länken till höger. COPYRIGHT © Bilder & Text Audi AG & Dynasty AB
Om företaget
Om företaget Välkommen till Sveriges främsta specialist inom eftermontering av fabriksutrustning för Audi, Porsche och andra tyska bilmärken! Vår verkstad Sjöberg norr om Stockholm mellan Danderyd och Sollentuna och vi erbjuder även lånebil.
Säljes av
Dynasty AB
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer