Gå direkt till innehållet
Inlagd: 12 mars 22:58

Aluminiumtrappa

10 000 kr
Beskrivning
Aluminiumtrappa till tomten, villa, källare, lager eller verkstad. 2,5 meter hög 45 grader. Vi kan anpassa måtten så att den passar ditt behov och vi kan även lackera den åt dig. Vi använder standardiserade aluminiumprofiler för att tillverka trappor, stegar, gångbroar, plattformar och andra konstruktioner till dina specifika behov. Produkterna tillverkas i starkt aluminium. Lackera din trappa i vilken kulör du vill! Aluminium är lätt att bearbeta, lätt att måla, väger lite (=lätt att installera) och är mycket korrosionsbeständigt. Det smarta, underhållsfria valet för din trappa helt enkelt! En trappa i stål är tung och otymplig och om du skadar ytbehandlingen så kommer trappan börja rosta. En aluminiumtrappa lämpar sig bra för villatrappa, byggtrappa, bodtrappa, trappa till fasad, källartrappa, lagertrappa, badstege, brandtrappa eller urymningstrappa. Vi är även duktiga på handikappramper, rullstolsramper, barnvagnsramper och andra entrélösningar. Om du behöver en plattform, eller en mobil arbetsplattform så tveka inte att kontakta oss! Vi tillverkar din aluminiumtrappa som du vill ha den, kontakta oss! Besök trappverket.se
Om företaget
Vi på Trappverket har mångårig erfarenhet av produktion och konstruktionsarbete. Vi bygger bra trappor billigt och våra ledord är pris, kvalitet och snabb leverans.
Säljes av
Trappverket AB
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.

Andra har även tittat på