Gå direkt till innehållet
Inlagd: 12 jan. 20:00
4Evergreen markbädd på burk (Biorock)
47 500 kr
Beskrivning
4Evergreen markbädd på burk (Biorock) är det system som ersätter din markbädd eller infiltration och som verkligen renar! Få andra kompaktfilter, biomoduler eller liknande har klarat en oberoende certifiering enligt EN 12566-3. 4Evergreen markbädd på burk är den enda kompaktfilterlösning som är enkel att underhålla tack vare att markbädd på burk är utrustad med ett lock. På så sätt grävs inte systemet igen och det finns möjlighet att inspektera enheten. Detta är unikt då alla andra lösningar grävs igen. 4Evergreen markbädd på burk som går att underhålla. Fördelarna med markbädd på burk kan summeras: Ingen elräkning Tar lite utrymme i anspråk (1,15 m x 1,15m) Enkel att installera EN12566-3 certifierad Beprövat system som säljs i över 50 länder Behöver inte grävas om som en vanlig markbädd Tyst låter inte Kan hantera slamflykt Kan använda befintlig brunn/slamavskiljare Billig i drift 4Evergreen markbädd på burk är ett unikt system för att behandla avloppsvatten (bad, disk, tvätt samt WC) från fastigheter, vilka saknar anslutning till det kommunala avloppsnätet. 4Evergreen markbädd på burk kan installeras vid befintliga anläggningar (efter en befintlig slamavskiljare/trekammarbrunn) så väl som vid nybyggnationer. 4Evergreen markbädd på burk finns i olika storlekar och kan, tack vare ett modulsystem, kopplas samman, och på så sätt betjäna ett större antal fastigheter. 4Evergreen markbädd på burk finns med 4Evergreen markbädd på burk med integrerad slamavskiljare 2000L alt 3000L en komplett lösning på ditt avlopp! 4Evergreen markbädd på burk finns med priser från 47500 kr inkl moms samt fraktfritt Vi har allt inom VVS och markavlopp och enskilt avlopp till Sveriges bästa priser! Läs mer om oss på www.vvsbutiken.nu eller kontakta oss på info@vvsbutiken.nu E-post:info@vvsbutiken.nu vi svarar alla dagar på året!
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
vvsbutiken.nu
För Proffs & Hemmafixare! VVSbutiken.nu ser till att du får all hjälp med VVS & BYGG! Skall du lägga golvvärme eller vill du ha nytt värmesystem eller har centraldammsugaren eller blandaren gått sönder vi har det mesta av produkter och reservdelar i våran webbutik och det vi inte har tar vi gärna fram ett pris på åt dig om du tar kontakt med oss!
Mer information hittar du på http://www.vvsbutiken.nu/