Gå direkt till innehållet
Inlagd: 25 nov. 11:24

Hyr semmesterboende Nerja - Almunecar - La Herradura

200 kr/vecka

Fakta

Boarea
300
Antal bäddar
10
Land
Spanien
Veckoavgift lågsäsong
200 kr
Veckoavgift högsäsong
200 kr
Beskrivning
Vi hjälper er att hitta ett härligt och välutrustat semesterhus med skandinavisk standard i Nerja, Frigiliana, Almunecar och La Herradura Vi har lägenheter från 2 bäddar till hus med pool, uppvärmd pool och jacuzzi med upp till 14 bäddar. Vi hjälper er att hitta det ni söker bland våra hus och lägenheter. Ni välkomnas av oss på Team Hemservice som tar emot er på plats och visar er runt i huset eller lägenheten. Vi finns tillgängliga både innan och under er vistelsen med massor av tips och hjälp som t.ex aktiviteter och utflyktsmål. Allt är inkluderat i priset som välkomstperson, slutstädning, sänglinnen, handdukar, AC, internet med wifi, el, vatten, gas och ett startkit med förbrukningsartiklar i kök och badrum. Kopiera länken nedan och klistra in i webbläsaren för mer information och bilder. Vi har fler objekt än vad som finns på hemsidan, vi letar upp det ni söker bland våra ca 50 hus och lägenheter. https://teamhemservice.se/Uthyres.php Svensk telefon: 0738-502000 Spansk Telefon: 0034 676 601065 Hyresobjekten är registrerat för uthyrning hos "Registro de Turismo" enligt de nya reglerna från 12 maj 2016 och uppfyller samtliga krav i dess specifikation.
Om företaget
Att hyra privat hus eller lägenhet i Spanien är både billigare och betydligt mer bekvämt än att bo på hotell. Våra semesterbostäder befinner sig i Nerja, Frigiliana, Almuñécar, La Herradura & Salobreña. Som gäst hos Team Hemservice och i våra fastighetsägares bostäder garanteras du en bostad av hög standard. Tillgång till ett serviceteam vilket finns tillgängligt under hela vistelsen.
Uthyres av
Team Hemservice
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer