Gå direkt till innehållet
Inlagd: 2 dec. 10:13
UNIK badtunna i hygieniskt rostfritt
Beskrivning
Vedeldad badtunna / badtunnor i hygieniskt rostfritt stål med eller utan trappa! Passar perfekt i ett ytterhörn på terrassen, minimalt med plats, maximalt med utrymme! Kaminen längst ut i ytterhörn, med en liten avställningsyta för ved bakom. Badtunna på vintern ett svalkande spa på sommaren. Badtunnor i rostfritt stål är hygieniskt och kvalitetsmässigt överlägsna badtunnor i trä eller plast! Kamin monterad på insidan av pool ger en snabbare uppvärmning utan onödigt värmespill, samt möjlighet att justera drag (vattentemp) utan att behöva gå upp ut vattnet! En badtunna som är möjlig att isoleras och fast installeras. En varaktig installation som höjer värdet på din fastighet! Självbärande, ställ "tunnan" på backen och BADA SAMMA DAG! Installera i mark eller terrass vid tillfälle. Det är en Aristokrat Triangular paket 4 med trappa på första bilden.
Säljes av
ModulPool Sweden AB
ModulPool Sweden ABBesök vår butikssidavedpool.se/badtunnor/
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
ModulPool Sweden AB
Vedpool är en badtunna / minipool som är tillverkad i hygieniskt rostfritt stål och kan isoleras med cellplast/polyuretan. Vedpool är svensktillverkad (tillverkas i Rättvik) och är mönsterskyddad i 27 länder. Visas i MÖLNLYCKE, RIMBO, RÄTTVIK OCH HÄRNÖSAND Vi erbjuder delbetalning, fråga oss om villkor.
Mer information hittar du på http://vedpool.se/badtunnor/