Gå direkt till innehållet
Inlagd: 24 sep. 11:58

KTM 790 Adventure R med Akrapovic

134 900 kr
Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Utrustning
  • Nedsatt från: 137 900kr
Beskrivning
KTM 790 Adventure R med Akrapovic Mätarställning: 0 mil Färg: Typ: Touring/Landsväg Chefen fixar till att vi har bra verktyg att jobba med :D Så nu har han sett till att vi har ett fint erbjudande till våra kunder på KTM 790 Adventure R med ett monterat Akrapovic slipon (10.747kr) Vi skickar över hela landet samt erbjuder alltid fördelaktiga finansieringsalternativ från bla 36 månader räntefritt med 0.- kontantinsats (max 100.000kr) Håll även koll på oss på Facebook där vi lägger ut fina erbjudanden samt att ni kan beställa reservdelar och tillbehör i vår webshop där ni även finner KTM orginaldelar till lite bättre priser än i butik :) Välkomna..
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
HojButiken.se
Vi kan erbjuda Finans av ditt fordon i samarbete med Wasakredit eller KTM Finance. Många olika alternativ så som 24 månader räntefritt, eller privatleasing med restvärde och en mycket låg månadskostnad med byte av hoj oftare än du tror.
Mer information hittar du på http://www.hojbutiken.se

Fler annonser från HojButiken.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer