Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 aug. 14:28

Westal väggarmatur, Hobbe

400 kr
Beskrivning
Armaturen har en markerad form och stil på dagen samt ger ett behagligt och dekorativt ljus om kvällen. Bländskydd i sträckmetall ger ett diffuserat ljusutsläpp samtidigt som den öppna kontruktionen ger ett bra upp- och nedljus. Max 75 W IP 23 Höjd: 250 mm Bredd: 150 mm Färg: Alu.grå/Blästrad Finns två, säljes styckvis. Säljes i befintligt skick i kartong
Säljes av
Provektor Sweden AB
Provektor Sweden ABBesök vår butikssidawww.provektor.se
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Provektor Sweden AB
Provektor Sweden AB Din elinstallatör och automationspartner! Provektor har funnits sedan 40-talet, vi är ett privatägt företag med 130 anställda på 11 orter i Skaraborg. Vi projekterar, levererar och installerar helhetslösningar till företag, offentlig förvaltning och privatpersoner. Vi är ett modernt elföretag som ständigt utvecklas med målsättning att vara marknadsledande i Skaraborg.
Mer information hittar du på http://www.provektor.se

Fler annonser från Provektor Sweden AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer