Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 feb. 11:50

Vinterisoleringsmatta - för ducato 250

895 kr
Beskrivning
VINTERISOLERINGSMATTA - FÖR DUCATO 250 1-delad fönstermatta lämplig för fordon med original förarhytt från: - Fiat Ducato från 2007-2021 Peugeot Boxer - Citroen Jumper De är monterade i dörrens överkant med ett band samt monterad i dörrbotten med ett band de har en bra passform det finns 24 månaders garanti Bästsäljare i Europa. Dessa högkvalitativa vinterisoleringsmattor kännetecknas av sin hållbarhet och användarvänlig installation. Det yttre materialet av PVC med en tyginsats (ingen film) förblir flexibel ner till -35 ° C. Funktioner - mattor för integrerade fordon är utrustade med specialrör ovanför vindrutan så att knappt vatten kan rinna bakom mattan - Ytterligare tygrör längst upp på förar- och passagerarsidan så att ytterligare en regnremsa kan användas för att uppnå optimal tätning mellan mattan och fönstret Kolla priset Vi säljer till nettopriser Vi har låga kostnader säljer billigt sålde mycket det är vårt koncept. beställ på vår hemsida campasweden.se 895kr+100kr fragt Skydda din husbil med en kvalitetsgummimatta se pris 300kr 50kr fragt Lux 3d Gummimatta spicel for husbil 590kr + 50kr fragt Faktura betalning. Innerskärmar till Fiat Ducato med stenkskydd 895kr+100kr.fragt Hjulsider 390kr+50kr fragt Nyt Toa taps 15 stk a30grams har en brä duft. 65kr vor eget märke. Stora sälger i Italy och Frankrig Toa pappar 4 rull 10kr Komplet Luftfjedring med kompresser 5900kr. alltid öppet lördag 10-12 eller efter överenskommelse RC Campa Storgatan 26 v/Qstar i Floby 52152 Floby campasweden.se
Om företaget
Vi är ett litet företag med små kostnader säljs till nettopriser egen import av alla våra varor Vi är svenska agenter för ett stort italienskt företag se deras hemsida om det är något som intresserar dig, skicka ett mejl till oss och skriv numret bredvid artikeln så skickar jag dig ett bra pris.
Säljes av
RC Campa
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer