Gå direkt till innehållet
Inlagd: 11 okt. 10:24

Trädgårdsmöbler Beställningsvara

Beskrivning
Trädgårdsmöbler Utemöbler beställningsvara. Möblerna tillverkas efter kundens önskemål med färg, längd och utseende i åtanke. Jag snickrar Soffor, bänkar, stolar, bord, hammockar/ gungor, trädbänkar och andra saker man har i trädgården mm. Jag målar med linoljefärg och bygger möblerna av fet furu, delar som är extra utsatta för fukt är lätta att byta ut så att möbeln håller ännu längre. Jag renoverar även möbler åt kund. Jag har kontakt på prisvärd frakt och kunden står för frakt. Har du frågor om priser och beställning så hör av dig på telefon eller mail. För fler bilder och möbler kolla in min Facebook F. Å. Entreprenad & Möbelsnickeri, Fredrik Åhlin.
Om företaget
F. Å. Entreprenad & Möbelsnickeri inriktar sig på att göra hållbara och robusta trädgårdsmöbler efter beställning. Jag utför även trädgårdstjänster inom Götene kommun.
Säljes av
F. Å. Entreprenad & Möbelsnickeri
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer