Gå direkt till innehållet
Inlagd: i lördags 14:50

Swift Burgundy - fin villavagn med 3 rok 111-

395 000 kr
Fakta
Modellår
1980 eller äldre
Tillverkad
1900
Utrustning
  • diskbänk
  • spis med ugn
Beskrivning
Swift Burgundy - fin villavagn med 3 rok 111-SC5428 Årsmodell: 1900 Färg: Typ: Husvagn-övrigt Info: Begagnad villavagn. 10 x 3, 7 meter med två sovrum med plats för 4 bäddar. Öppen och luftig planlösning mellan vardagsrummet och kök med hörnsoffa med bord och tvbänk, matplatsen består av bord och en hörnsoffa. Köket har över och underskåp, kylskåp. Sovrum 1: Dubbelsäng med två sängbord och väggskåp och med stor garderob. Sovrum 2: Två enkelsängar med väggskåp och en garderob. Badrum: WC, handfat och duschkabin samt en handdukstork. Totalvikt: -1 Antal bäddar: 4
Trygg affär
Betala av säkerhetskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.
Morgan Nyman AB
"Morgan Nyman AB / WWW.VILLAVAGNAR.COM" är Din kompletta leverantör i första hand av villavagnar. Vi har Sveriges största utbud på nya och begagnade villavagnar fn över 60st i lager. Utöver försäljning av villavagnar har vi även begagnade husvagnar, husbilar, bilar mm till försäljning (inbytes objekt). Vi samarbetar med en rad olika campingar och kan därför ordna med uppställningsplatser om Ni inte har en egen plats idag.
Mer information hittar du på http://www.villavagnar.com

Fler annonser från Morgan Nyman AB