Gå direkt till innehållet
Inlagd: i fredags 23:47
Prisvärd speldator
4 500 kr
Beskrivning
Säljes speldator, helt nytt chassi så datorn känns ny, nyinstallerad Windows 10. Perfekt för den som vill ha en dator som är redo att spelas på, datorn är byggd hos MMIT FALKÖPING och har fin kabeldragning och välkyld med vattenkylning och 2st 140mm fläktar och 1st 120 fläkt. Funkar perfekt till fortnite, pubg, cs och andra nyare spel. Specifikation: CPU: Intel core i5 4690k RAM: 8GB ram Lagring: 256SSD + 1024GB HDD GPU: GTX 770 PSU: Corsair 600W PSU MOBO: MSI Z95 Gaming 5 Vattenkylning till processorn för bästa kylning. Datorn kommer med 6 månader garanti och delbetalning kan ordnas. Priset är prutat och klart.
Om företaget
MMIT är ett företag i Falköping där vi köper, säljer och reparerar datorer, telefoner och surfplattor. Vi erbjuder säkra betalningsmetoder som klarna, swish och kortbetalning.
Säljes av
mmit
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.