Gå direkt till innehållet
Inlagd: 9 mars 14:25

Premium Studio 30 - svensktillverkad villavag

745 000 kr
Fakta
Modellår
2019
Tillverkad
2019
Utrustning
  • spis & ugn
Beskrivning
Premium Studio 30 - svensktillverkad villavagn 10 Årsmodell: 2019 Färg: Typ: Husvagn-övrigt Info: Premium Studio 30 har vuxit till 30 kvm med dubbelglasdörrar till ingång. Har en öppen planlösning där vardagsrummet har gott om plats för soffa, soffbord & köksbord med fyra stolar vid matplatsen. Köket är fullutrustat med diskbänk, kyl & frys. All inredning är från IKEA vilket gör det lätt att byta ut eller komplettera från samma serie. Det ombonade sovrummet har plats för 160x200 säng för bästa komfort. Badrummet känns rymligt med dusch, toalett och handfat och en kombinerad tvättmaskin med torktumlare. Den trevliga exteriören med liggande träpanel i valfri kulör får Studio att smälta in i omgivningen på gården, i villaområdet eller på skärgårdsön. Full isolering, treglasfönster och vattenburen golvvärme gör Studio oslagbart energieffektiv. Planlösningen är anpassningsbar! Totalvikt: -1 Antal bäddar: 4
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Morgan Nyman AB
"Morgan Nyman AB / WWW.VILLAVAGNAR.COM" är Din kompletta leverantör i första hand av villavagnar. Vi har Sveriges största utbud på nya och begagnade villavagnar fn över 60st i lager. Utöver försäljning av villavagnar har vi även begagnade husvagnar, husbilar, bilar mm till försäljning (inbytes objekt). Vi samarbetar med en rad olika campingar och kan därför ordna med uppställningsplatser om Ni inte har en egen plats idag.
Mer information hittar du på http://www.villavagnar.com

Fler annonser från Morgan Nyman AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer