Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 10:43

Premium Black Lodge

1 250 000 kr
Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Beskrivning
Premium Black Lodge Årsmodell: 2020 Färg: Typ: Husvagn-övrigt Info: Tillfälle Nu är vårt senaste projekt BLACK LODGE på 11 x 6 meter till salu. Ett modernt modulboende med fantastiska öppna ytor och ljusinsläpp. Byggt av Premium Gruppen i Stenstorp för att fungera som ett året runt fritidshus med oanade möjligheter. En enorm takterrass skapar frihetskänsla utan motstycke. Vi hjälper till med frakt och installation på din tomt. För mer information kontakta Morgan på 0705735073 Pris ide 1 250 000kr eller bytesförslag Totalvikt: -1 Antal bäddar: 4
Trygg affär
Betala av säkerhetskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.
Morgan Nyman AB
"Morgan Nyman AB / WWW.VILLAVAGNAR.COM" är Din kompletta leverantör i första hand av villavagnar. Vi har Sveriges största utbud på nya och begagnade villavagnar fn över 60st i lager. Utöver försäljning av villavagnar har vi även begagnade husvagnar, husbilar, bilar mm till försäljning (inbytes objekt). Vi samarbetar med en rad olika campingar och kan därför ordna med uppställningsplatser om Ni inte har en egen plats idag.
Mer information hittar du på http://www.villavagnar.com

Fler annonser från Morgan Nyman AB