Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 juni 13:18

Parkarmatur Streetsaver Gen2 LED, Philips

1 799 kr
2 899 kr
Beskrivning
Streetsaver är en symetriskt rundstrålande armatur för stolptoppsmontage. Lämplig för öppna ytor eller då man önskar lysa upp även omgivningarna till cykel/gångvägar i parkmiljö. StreetSaver har rundstrålande optik. Montagehöjd 4-5m. Livslängd 50 000h Armaturen är tillverkad i aluminium och är lackerad i mörkgrå. Varumärke: Philips Systemeffekt: 27 W Färgtemperatur: 4000 K Färg kapsling/stomme: Grå Skyddsklass: I Material kapsling/stomme: Aluminium Med ljuskälla: Ja Monteringsmetod: Överstycke Märkspänning: 220-240 V Lämplig för stolpdiameter från/till: 60 mm Diameter: 578 mm Fjärrkontroll: Ingen Höjd/djup: 265 mm Säljes i befintligt skick. 1st
Säljes av
Provektor Sweden AB
Provektor Sweden ABBesök vår butikssidawww.provektor.se
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Provektor Sweden AB
Provektor Sweden AB Din elinstallatör och automationspartner! Provektor har funnits sedan 40-talet, vi är ett privatägt företag med 130 anställda på 11 orter i Skaraborg. Vi projekterar, levererar och installerar helhetslösningar till företag, offentlig förvaltning och privatpersoner. Vi är ett modernt elföretag som ständigt utvecklas med målsättning att vara marknadsledande i Skaraborg.
Mer information hittar du på http://www.provektor.se

Fler annonser från Provektor Sweden AB