Gå direkt till innehållet
Inlagd: idag 11:07

Övrigt Joli Nordic star- modern fabriksny vil

795 000 kr
Fakta
Modellår
2019
Tillverkad
2019
Utrustning
  • spis och ugn
  • garderob
Beskrivning
Övrigt Joli Nordic star- modern fabriksny villavagn 225 Årsmodell: 2019 Färg: Typ: Husvagn-övrigt Totalvikt: -1 Antal bäddar: 4 En elegant och modern villavagn på 10 x 4 meter med 2 sovrum med 4 bäddar. I vardagsrummet möts man av en stor fin hörnsoffa Öppna landskapet mellan vardagsrummet och köket är välkommet inslag i planlösningen för att få en luftig miljö. I köket finner vi matplatsen med fin designade stolar och bord. Köket är komplett med integrerad kyl och frys, diskbänk och fina ytor för matlagning. Stora sovrummet har en fin inredning med en fin bäddsoffa som enkelt görs om till en dubbelsäng, sängbord och skrivbord. Sovrum 2 har två enkelsängar, garderob och förvaringsutrymmen på väggen. Badrummet 1 har en härlig duschkabin i ena hörnet, tvättmaskin och handfat. I badrum 2 har vi WC och handfat.
Trygg affär
Betala av säkerhetskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.
Morgan Nyman AB
"Morgan Nyman AB / WWW.VILLAVAGNAR.COM" är Din kompletta leverantör i första hand av villavagnar. Vi har Sveriges största utbud på nya och begagnade villavagnar fn över 60st i lager. Utöver försäljning av villavagnar har vi även begagnade husvagnar, husbilar, bilar mm till försäljning (inbytes objekt). Vi samarbetar med en rad olika campingar och kan därför ordna med uppställningsplatser om Ni inte har en egen plats idag.
Mer information hittar du på http://www.villavagnar.com

Fler annonser från Morgan Nyman AB