Gå direkt till innehållet
Inlagd: 6 maj 21:46

Nilfisk MH 3C-180/780 PAX Kampanj

35 000 kr
Beskrivning
Nilfisk Kampanj Maj-Juni Nilfisk MH 3C Högtryckstvätt / Hetvattentvätt. 180 Bar Teknisk data Varumärke: Nilfisk Mobil: Ja Max arbetstryck: 180 bar Frekvens: 50 Hz Kapacitet bränsletank: 15 l Kabellängd: 5 m Längd: 1010 mm Bredd: 700 mm Höjd: 1016 mm Vikt: 119 kg Passa på! Detta erbjudande. Vi har en lång och bred erfarenhet av försäljning och service gällande Städmaskiner och Tvättar. Tveka inte att höra av dig till oss för en mycket prisvärd offert när du skall köpa din nya Maskin.... Högtryckstvätt Dammsugare / centraldammsugare Sopmaskin Skurmaskin Vi levererar alla storlekar. Nya maskiner Reservdelar till samtliga Nilfisk maskiner. Vi skickar i hela landet. Produksortimenten från Nilfisk borgar för en gedigen kvalité och hög tillförlitlighet i din vardagliga drift. Sopmaskin, Skurmadkin Polermaskiner. Dammsugare lokala och central dammsugare Högtryckstvätt, Hetvattentvätt, kall, varm samt ång modeller, från minsta till största. Nilfisk grundades med en vision om att tillverka och sälja produkter av högsta kvalitet över hela världen, och i över 100 år har företaget anpassat sig efter marknaders och kunders växlande behov av innovativa produkter och lösningar. Med en global säljstyrka och beprövade försäljningskanaler har vi etablerat starka och värdefulla kundrelationer och partnerskap världen över, och vi strävar efter att gå i bräschen för teknisk utveckling för att uppfylla våra kunders framtida behov. I dag erbjuder Nilfisk ett omfattande utbud av förstklassiga rengöringsprodukter och ett stabilt eftermarknadsutbud till den professionella marknaden. Våra främsta produktlinjer är golvvårdsutrustning, dammsugare och högtryckstvättar, samt ett brett utbud av dammsugare och högtryckstvättar för hemmabruk till kunder över hela världen. Nilfisk Group har sitt huvudkontor i Danmark och försäljningsföretag i över 40 länder. Kombinerat med ett starkt nätverk av distributörer marknadsför och säljer Nilfisk sina produkter i mer än 100 länder totalt. Våra produktionsanläggningar ligger i Asien, Europa och Amerika. Sopmaskin, skurmaskin, polermaskin, högtryckstvätt, hetvattentvätt, dammsugare, centraldammsugare, Mycket bra Finans lösningar!
Säljes av
Skaraborgs Trädgårdsmaskiner AB
Skaraborgs Trädgårdsmaskiner ABBesök vår butikssidawww.stgm.se
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Skaraborgs Trädgårdsmaskiner AB
STGM är en totalleverantör av professionella maskiner! Vi har ett brett maskinprogram både när det gäller redskapsbärare och separata grönytemaskiner, mopedbilar ATV/fyrhjuling, Mopeder, promenadskoter, Lastcyklar El drivna fordon Makita, Jonsered, Hikoki, Gardena, Robomow, Nilfisk Vi tillhandahåller service, reparationer och reservdelar till alla märken på marknaden, vad det än gäller stort som smått. Vi ombesörjer finansiering. Vi levererar i hela Sverige. Varmt välkomna
Mer information hittar du på http://www.stgm.se

Fler annonser från Skaraborgs Trädgårdsmaskiner AB