Gå direkt till innehållet
Inlagd: 26 juni 07:48

Margin rising device

160 kr
Beskrivning
Denna enhet minskar det impulsiva bruset och skapar tillräckligt med förstärkning för att tillåta täckning i områden där det normalt inte skulle finnas en digital signal. När den inte drivs fungerar den som en impedansadapter. Specifikation: Frekvensområde: 470-862MHz Förstärkning dB: 13dB utgångsnivå (DIN45004B): 102dBµV Brusfigur dB: 2dB Effekt Vdc: 12-24 Förbrukning: 42mA Max Säljes i befintligt skick i kartong. Finns 2st. Säljes styckvis.
Säljes av
Provektor Sweden AB
Provektor Sweden ABBesök vår butikssidawww.provektor.se
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Provektor Sweden AB
Provektor Sweden AB Din elinstallatör och automationspartner! Provektor har funnits sedan 40-talet, vi är ett privatägt företag med 130 anställda på 11 orter i Skaraborg. Vi projekterar, levererar och installerar helhetslösningar till företag, offentlig förvaltning och privatpersoner. Vi är ett modernt elföretag som ständigt utvecklas med målsättning att vara marknadsledande i Skaraborg.
Mer information hittar du på http://www.provektor.se

Fler annonser från Provektor Sweden AB