Gå direkt till innehållet
Inlagd: 8 apr. 09:42

Kuggdrev till Volvo Penta 110 S-drev

1 800 kr
Beskrivning
Kuggdrev till s-drev som ger ditt 110-S reduktion 2,15:1. Som generalagent för Lombardini Marine Kohler Engines byter Arken Teknik regelbundet in begagnade s-drev, vanligtvis av fabrikat Yanmar och Volvo Penta. Vissa s-drev är i gott skick. Andra i skapligt skick. Men allt oftare är s-dreven i sådant skick att endast vissa delar på ett betryggande sätt kan återanvändas. De flesta 110-S har reduktion 1,66:1. Den reduktionen passar fint till de lågvarviga motorer som s-drevet orginalmonterats tillsammans. Till exempel MD2B, MD7A, MD7B, MD11C etc. När båtägare av kostnadsskäl frestas att återanvända s-drev med reduktion 1,66:1 tillsammans med mer högvarviga motorer blir det vanligtvis långt ifrån optimalframdrift. Har du en Solé, Vetus, Nanni eller Beta med 110S med reduktion 1,66:1 kan du få mycket bättre framdrivning om du byter till ett s-drevsben med högre reduktion. Detta eftersom din motor då orkar dra större diameter av propeller. Vi hjälper dig med propellerval och kan ta din gamla propeller i inbyte.
Om företaget
Arken Teknik importerar motorer, backslag, propellrar och allt som har med det maskinella i din båt att göra. Företagets ägare har mer än 20 års erfarenhet av framdrivningssystem till båtar och fartyg. Mer info: www.facebook.se/arkenteknik
Säljes av
Arken Teknik Patrik Dahlgren AB
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer