Gå direkt till innehållet
Inlagd: 25 juni 09:00

Kallrasskydd K125

99 kr
Beskrivning
Backspjäll som förhindrar luft att passera in när fläkten inte är igång. Vid grövre kanal kan en packning användas alternativt tejpas kallrasskyddet på fläkten. Monteras i kanal Ø118 mm. Varumärke: Fresh Förpackningsstorlekar: 54 Längd: 74 mm Diameter: 118 mm Utförande: Monteras i kanal Ø118 Säljes i befintlig skick i kartong. Finns 1st Pris, 99kr
Säljes av
Provektor Sweden AB
Provektor Sweden ABBesök vår butikssidawww.provektor.se
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Provektor Sweden AB
Provektor Sweden AB Din elinstallatör och automationspartner! Provektor har funnits sedan 40-talet, vi är ett privatägt företag med 130 anställda på 11 orter i Skaraborg. Vi projekterar, levererar och installerar helhetslösningar till företag, offentlig förvaltning och privatpersoner. Vi är ett modernt elföretag som ständigt utvecklas med målsättning att vara marknadsledande i Skaraborg.
Mer information hittar du på http://www.provektor.se

Fler annonser från Provektor Sweden AB