Gå direkt till innehållet
Inlagd: 7 nov. 13:57
Hydrolift X-26 - En Ny upplevelse
1 083 000 kr
Beskrivning
X-26 S är en helt ny modell på marknaden, byggd för fart och sociala dagar till sjöss. Modellen är rik, graciös och omfattande men ändå sportig med ett helt nytt skrov som ger de unika köregenskaperna som Hydrolift alltid har varit känd för. En nyutvecklad Mercury-motorserie i kombination med ett säkert och effektivt skrov garanterar låg förbrukning och hög körglädje. Bra översikt från styrpulpeten, gott om plats. Med Hydrolift X-Seats ges många justeringsalternativ och bekväm förarposition. Många möjligheter till socialisering och avkoppling ombord. SOCIALT OCH SMART En stor, flexibel soffa som möjliggör att få ner hela familjen och vänner runt ett stort hopfällbart bord. Med smarta grepp kan soffområdet förvandlas till en stor och bekväm solbädd och lounge för att koppla av i solen. Under körning kan U-soffans främre del snabbt och enkelt omvandlas till sittplatser för 3 personer i körriktningen bakom förarsätet. Hytten under pulpeten kan utrustas med toalett och har 2+1 sov platser. Det finns många möjligheter i den nya Hydrolift X-26 S Pris från 1 083 000:- / 250 hk TEKNISK DATA HYDROLIFT X-26 S Längd: 8,11 m Bredd: 2,45 m Vikt: Från 1.900 kg inkl. motor Skrov: 24 grader, step skrov Material: GRP sandwich Motor: Mercury 250-450 hk / 2 x 300hk Fart: 50-72 knop Bränsletank: 350 L Vattentank: 40 L Sittplatser: 8 personer Sovplatser: 2+1 personer Kontakta oss för utrustningsalternativ, motoralternativ och tillgängliga modeller Välkommen till oss på CK´s Marin i Lidköping. Vi är Återförsäljare av Hydrolift och Mercury. Komplett serviceverkstad och erbjuder vinterförvaring i varmhallar.
Länk: Cks marin
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Ck´s Marin
Auktoriserad återförsäljare av: Mercury/Mercruiser, Hydrolift, Quicksilver, Uttern, Cresent båtar, Attwood, Mastervolt, Lombardini Marine "Kohler engines" Vi har även båtprylar från: Comstedt, Dometic, Navimo/simrad, Sleipner Hjertmans båttillbehör. Auktoriserad verkstad och även servicebil. Vi är Medlem i SweBoat. Välkommen till Ck`s Marin
Mer information hittar du på http://www.cksmarin.se/