Gå direkt till innehållet
Inlagd: 24 juni 14:08

Foto-gong ir

650 kr
Beskrivning
Foto-Gong 33-200 är en dörrvakt och består av ett komplett paket med Gong-enhet (23-210) med inbyggd högtalare (4-toner), och Foto-Sensor IR (44-072 rörelsesensor) för montage vid sidan av dörr. Gong-enheten är försedd med brytare för högtalare, till/från knapp för hela systemet samt ljud- och volymkontroll. Gong-enheten ansluts med medföljande nätadapter (230/9V). 3 meter kabel medföljer för Foto-Sensor IR. Foto-Sensor IR (44-072) aktiveras när den osynliga infraröda strålen mellan sensorn och reflektor bryts. Max antal sensore 4 x IR. Leverans med reflektor och montagedetaljer. Säljes i befintligt skick i kartong. 1st Pris, 650kr
Säljes av
Provektor Sweden AB
Provektor Sweden ABBesök vår butikssidawww.provektor.se
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Provektor Sweden AB
Provektor Sweden AB Din elinstallatör och automationspartner! Provektor har funnits sedan 40-talet, vi är ett privatägt företag med 130 anställda på 11 orter i Skaraborg. Vi projekterar, levererar och installerar helhetslösningar till företag, offentlig förvaltning och privatpersoner. Vi är ett modernt elföretag som ständigt utvecklas med målsättning att vara marknadsledande i Skaraborg.
Mer information hittar du på http://www.provektor.se

Fler annonser från Provektor Sweden AB