Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 11:20

Dock Marin vattenskoterbryggor

Beskrivning
Beställ din Jetport Flexi Spark eller Jetport Flexi Plus vattenskoterbrygga redan idag för garanterad leverans i vår. Bryggan är mycket stabil och säker att använda. JetPort Flexi är högsta kvalitet och tillverkade i tjock polyethylene (Linear Low Density Polyethylene). Med bryggan ingår ett avtagbart stopp till fören på vattenskotern med fäste för förtöjningstamp. Den har även 10 justerbara överliggande hjul. Designen är sådan att bryggan styr I din skoter när du ska docka och det finns ingen risk at du missar. Genom att lägga till (eller ta bort) moduler till JetPort Flexi kan du enkelt anpassa längden efter ditt behov. 5 års garanti Högsta kvalitet, tillverkad i Europa Pris Jetport Flexi Spark : 15290 kr Pris Jetport Flexi Plus : 21390 kr Läs mer på www.motomek.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
MotoMek AB
MotoMek AB i Lidköping är en av Sveriges största auktoriserad återförsäljare och servicecenter för Kawasaki vattenskotrar/jetski och atv/mule. En trygghet för dig som kund är att när du handlar av en auktoriserad återförsäljare får du alltid hjälp med service och eventuella garantireparationer av ditt fordon oavsett vart i landet du befinner dig. Vi servar och reparerar dom flesta märken av vattenskotrar/jetski och atv på marknaden. Servar och reparerar utombords och inombordsmotorer. Stort lager av reservdelar och tillbehör.
Mer information hittar du på http://www.motomek.se

Fler annonser från MotoMek AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer