Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 10:18
Cosalt Country - villavagn med 2 sovrum 92-SC
249 000 kr
Fakta
Modellår
1980 eller äldre
Tillverkad
1900
Utrustning
  • 6 x 3
  • diskbänk
  • spis med ugn
Beskrivning
Cosalt Country - villavagn med 2 sovrum 92-SC5489 Årsmodell: 1900 Färg: Typ: Husvagn-övrigt Info: Begagnad villavagn. 10, 7 meter med två sovrum med plats för 4 bäddar. Vardagsrum: Har en stor hörnsoffa med soffbord, kamin och tv-bänk. Matplatsen består av bord och stolar. Kök: Köket är format som ett U med över och underskåp, kylskåp och micro. Sovrum 1: Dubbelsäng med sängbord och väggskåp och med stora garderober samt ett skrivbord. Sovrum 2: Dubbelsäng med väggskåp och en garderob. Badrum 1: WC, handfat och dusch. Badrum 2: handfat och duschkabin. Totalvikt: -1 Antal bäddar: 4
Trygg affär
Betala av säkerhetskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.
Morgan Nyman AB
"Morgan Nyman AB / WWW.VILLAVAGNAR.COM" är Din kompletta leverantör i första hand av villavagnar. Vi har Sveriges största utbud på nya och begagnade villavagnar fn över 60st i lager. Utöver försäljning av villavagnar har vi även begagnade husvagnar, husbilar, bilar mm till försäljning (inbytes objekt). Vi samarbetar med en rad olika campingar och kan därför ordna med uppställningsplatser om Ni inte har en egen plats idag.
Mer information hittar du på http://www.villavagnar.com