Gå direkt till innehållet
Inlagd: 22 sep. 19:27

Walter rotex rm8 varmint 5,5mm

5 995 kr
Beskrivning
Tysktillverkat PCP-gevär med matchpipa och hög prestanda till ett svårslaget pris. Den nya kolven är en riktig hit med skönt grepp och bra ergonomi. Rotex RM8 Varmint är ett PCP-gevär från Walther med stor luftcylinder och kapacitet för flera hundra skott innan det är dags att fylla på med luft vilket sker från pump eller flaska. Det kompakta geväret har en kompetent konstruktion som är utvecklat för luftvapenjakt med precision i klass med tävlingsgevär. Ett riktigt fint luftgevär! Läs mer på vår hemsida enl. länk! Säljes fraktfritt! Totallängd: 950 mm Kaliber: 5,5 (.22) Diaboler
Säljes av
Malmö Airsoft/Terräng Malmö
Malmö Airsoft/Terräng MalmöBesök vår butikssidamalmoairsoft.se/
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Malmö Airsoft/Terräng Malmö
Produkter för friluftsliv, airsoft, sportskytte, jakt & yrkesliv finner du i butiken: Malmö Airsoft Sallerupsvägen 152 i Malmö Öppet: Mån-Fre kl.13-19 Lör kl.10-14 www.malmoairsoft.se Fri frakt vid order över 500kr. Annars 59kr i enhetsfrakt!
Mer information hittar du på http://malmoairsoft.se/

Fler annonser från Malmö Airsoft/Terräng Malmö

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer