Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 okt. 10:20

Vinylgolv Kährs Luxury Tiles Steele - 399kr/m²

399 kr
Beskrivning
Vinylgolv Kährs Luxury Tiles Click Stone Design är ett vinylgolv med naturtroget stenmönster. Vinylgolv är slitstarka och lämpar sig för de flesta av husets rum! Kährs Luxury Tiles är vinylgolv designade för vardagsliv. De är lika naturligt vackra som trä- och stengolv, samtidigt som de har alla fördelar som modern golvteknologi erbjuder när det gäller slitstyrka och skötsel. Det breda utbudet av olika utseenden och färger gör det lätt att hitta ett golv som matchar din individuella inredningsstil. Golven är inte bara vackra och tåliga, de bidrar också till en god inomhusmiljö eftersom de är fria från ftalater, ljuddämpande och behagliga att gå eller leka på. Click-systemet gör dem lätta att lägga, även med golvvärme. Artnr: LTCLS3006-300 Antal m2/paket: 1.8 m² Dimension: 300 x 600 mm Tjocklek: 6 mm Tål Golvvärme: Ja Bruksklass: 42 Fasning: Ja Garanti: 20 år Produkttyp: Vinylklick med 5G låsning Pris: 399kr/m² - Lagervara
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Sandéns Golv AB
Sandéns Golv har sedan 1978 sålt och installerat golv av alla dess slag. Vi har en attraktiv butik i Ängelholm samt kontor i Helsingborg. Vi kan erbjuda allt inom golventreprenader och arbetar med några av de mest kända leverantörerna i branschen. Besök gärna vår butik! Välkommen in önskar personalen!
Mer information hittar du på http://www.sandensgolv.se

Fler annonser från Sandéns Golv AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer