Gå direkt till innehållet
Inlagd: 12 okt. 07:16

Växthus 36,8m² Premium - Hög nockhöjd - REA

59 988 kr
Beskrivning
*** Kampanjpris på stort premiumväxthus *** Stort växthus på 36,8m² med rejält tilltagna mått och i mycket hög kvalitet på material, anpassat för svenska förhållanden. Detta växthus är tillverkat i 8mm kanalplast och med 1,6-3,5mm tjock aluminiumram. Ramen är lackerad i grafitgrå RAL7016 (värde ca 8000kr jämfört mot olackerad/naturell aluminium). Självklart ingår sockel i priset. Sockeln är i förzinkat stål som är motståndskraftigt mot korrosion. Sockeln har förankringsjärn som gör att du kan gjuta fast växthuset i marken om så önskas. Många billiga växthus på marknaden är tillverkade i tunnare aluminiumstomme med sämre hållbarhet för vind och snö. Ofta 1,0-1,2mm tjocklek. Handlaren anger då vanligtvis inte tjockleken på stommen i produktinformationen för att kunna hålla nere priset, så ta reda på tjockleken före köp. Vikten är hela 560kg aluminium och kanalplast (lätta material) vilket ger en fingervisning på mängden material som använts för att tillverka detta växthus. Växthuset har en bredd på 5,10m och en längd på 7,21m. Denna modell har mycket hög nockhöjd - hela 3,28m. Dessutom är vägghöjden hela 1,83m. En rejäl vägg/tak höjd ger dig betydligt utökad odlingsvolym. Dörren är en dubbelsidig svängdörr med handtag. Dörröppningen är 187cm bred och 192cm hög. Växthuset är låsbart med medföljande nyckel och lås. Beställ växthuset online på outl1.se så skickar vi det fraktfritt hela vägen hem till dig!
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
outl1.se
Outl1.se erbjuder kvalitetssäkrade produkter online till kraftigt pressade priser utan mellanhänder med prisgaranti. - Gratis frakt vid order över 1500kr - Snabb leverans! - Nyhet: Showroom i Stockholm Betala hur du vill: - Betala mot faktura efter leverans, delbetalning eller kort/banköverföring Handla tryggt på Outl1.se: - Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti - Snabb leverans från lager i Sverige - Kundtjänst på telefon, mail & chat
Mer information hittar du på https://outl1.se

Fler annonser från outl1.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer