Gå direkt till innehållet
Inlagd: 9 juli 13:56

Utställningskök Kapten massiv Ek 60% REA

84 900 kr
Beskrivning
Vi på Kaptensgården bygger om. Det firar vi med oslagbara priser på utställningskök. Just nu 60% rabatt! Detta kök är i utförande Kapten innanförliggande med luckor i massiv ek. Kombinerade med exklusiva och vackra grågröna granitbänkskivor med polerad yta med fasad kant. Elegant handtillverad mässingsvask med dubbla hoar. Blandare Damixa Tradition med diskmaskinsavstängning. Massiv 40mm ekskiva med bardel. Kompletta snickerier med diskbänkskåp med sopsortering, lucka för halvintegrerad diskmaskin, skåp för integrerad kyl/ frys och skafferi med utdragbara lådor, väggskåp med hyllplan, bänkskåp med utdragbara lådor och skåp med utdragbar källsortering. Allt ni behöver i köket till ett oslagbart höstpris. Alla våra snickerier är svensktillverkade och snickerifabriken är naturligtvis miljö-anpassad. Passar inte köket hos er? Kontakta våra utbildade köksarkitekter så anpassar vi kostnadsfritt drömköket till er. Just nu: 84.900:- inkl. moms, Ordinariepris: 242.225:- Försäljningspriset gäller snickerier, bänkskivor och handtag. Frakt tillkommer. Köket går att kompletteras till förmånligt pris: Miele G6620 Sci halvintegrerad diskmaskin 10.990:- inkl. moms, Ordinariepris: 16.190:- Miele KFN 37432 iD helintegrerad kyl/ frys 17.990:- inkl. moms, Ordinariepris: 26.690:- Tags: Ballingslöv, Marbodal, Kvik, Ikea, Kvänum, HTH, Smedstorp
Om företaget
Kaptensgårdens affärsidé är att erbjuda varor och produkter till medvetna kunder. Kaptensgårdens ambition och långa erfarenhet tillsammans med kundens önskemål, är en garanti för ett bra slutresultat.
Säljes av
Kaptensgården AB
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på