Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 jan. 13:18
Utställningsex. Dometic MaCave S16FG Vinkyl
8 900 kr
9 900 kr
Beskrivning
Vi på Kaptensgården bygger om. Det firar vi med oslagbara priser på utställningsprodukter! Dometic MaCave S16FG har två temperaturzoner och kan förvara både rött och vitt vin i rätt temperatur samtidigt. Övervaka och anpassa temperaturinställningarna med den praktiska digitala displayen och styrplattan. Glaset blockerar UV-strålning vilket ger ytterligare skydd för vinet som förvaras i detta eleganta vinlagringsskåp med stilfull, vit LED-belysning. Det aktiva kolfiltret och fuktreservoaren främjar en optimal intern miljö. Du kan förvara upp till 16 vinflaskor med professionell omsorg så att du kan njuta av en perfekt arom! Just nu: 8.900:- inkl. moms, Ordinariepris: 12.410:- Frakt tillkommer på priset! Tags: Dometic, Norcool, Liebherr, Miele, Gaggenau
Om företaget
Kaptensgårdens affärsidé är att erbjuda varor och produkter till medvetna kunder. Kaptensgårdens ambition och långa erfarenhet tillsammans med kundens önskemål, är en garanti för ett bra slutresultat.
Säljes av
Kaptensgården AB
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas.