Gå direkt till innehållet
Inlagd: 13 jan. 11:40

UTHYRES - Väggskåp / Girafslip

Beskrivning
Flexibel slipning av väggar och tak! Denna variant utlovar extremt smidig slipning nära lister och i hörn. Ett extra huvud för trekantiga slippapper! Båda sliphuvudena är ledade och försedda med kardborre. Tack vare det avtagbara förlängningsskaftet (55 cm) når du extra högt när det så behövs. Vid handtaget återfinns anslutning för dammsugarslang. Ska du spackla stora ytor är en giraffslip ovärderlig. Det går snabbt och är enkel att använda. Kopplar du dammsugare till blir det nästan inget damm. Vikbar för enkel transport och förvaring. Med dammsugarslang (4 m) för anslutning till grovdammsugare. Notera att grovdammsugare inte ingår och du helst bör ha en grovdammsugare vilket ev kan ordnas mot tillägg om den inte är uthyrd, kolla bland mina andra annonser om den är tillgänglig eller fråga genom denna annons. Kan om det funkar med mina körningar, lämnas/hämtas i Malmö alt Lomma/Bjärred, Trelleborg eller enligt överenskommelse då jag jobbar i hela Skåne och åker mkt men utanför vanliga kontorstider hämtas den i Skanör. Exakt adress får du efter du bokat. I hyresbeloppet ingår inte sliprondeller, utan dessa kan köpas separat om jag har några extra över. Jag använder uteslutande Miirka proffs rondeller vilka är bäst och håller länge jämfört med billigare från ex Cocraft osv. De kostar 45 kr st inkl moms och har i storlek 80, 120, 180 och 240. Ange hur många du vill ha av respektive så avräknar vi detta efter uthyrningen. Pris per dag 140 Pris per 7 dagar: 600 Pris per 3 dagar: 350
Länk: Boka här
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Hygglo AB
På Hygglo är det privatpersoner som hyr ut mellan varandra. Du bokar genom att gå in på vår hemsida, där kan du även lägga upp egna prylar för uthyrning. Vi finns också i din mobil som en app, den laddar du ner på Appstore eller Google Play. Med Hygglo hyr du prylar du behöver - när och där du behöver dem - eller hyr ut dina saker när du själv inte använder dem. Tryggt, enkelt och Hygglo.
Mer information hittar du på https://www.hygglo.se

Fler annonser från Hygglo AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer