Gå direkt till innehållet
Inlagd: 4 dec. 00:00

UTHYRES - Makita borrskruvdragare

Beskrivning
Makita sladdlös borr/skruvdragare uthyres. Medföljer två batterier med laddare, bits för skruvning samt borr för trä, metall och betong (storlek 3-10 mm). Behöver du skruv och plugg, skyddsglasögon, hörselkåpor kan jag skicka med det för en billig peng. Om du står för kostnaden, och om jag har möjlighet, kan jag köra ut sakerna till dig. Min fru är mammaledig så den kan hämtas i stort sett när som helst. Väl mött! Pris per dag 40 Pris per 7 dagar: 150 Pris per 3 dagar: 75
Länk: Boka här
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Hygglo AB
På Hygglo är det privatpersoner som hyr ut mellan varandra. Du bokar genom att gå in på vår hemsida, där kan du även lägga upp egna prylar för uthyrning. Vi finns också i din mobil som en app, den laddar du ner på Appstore eller Google Play. Med Hygglo hyr du prylar du behöver - när och där du behöver dem - eller hyr ut dina saker när du själv inte använder dem. Tryggt, enkelt och Hygglo.
Mer information hittar du på https://www.hygglo.se

Fler annonser från Hygglo AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer