Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 sep. 10:23

Underhållsfria utemöbler - REA - Fri frakt

9 988 kr
Beskrivning
*** Fabriksnya året-runt möbler *** Stor matgrupp till uteplatsen för 8-10 personer i underhållsfri komposit och aluminium. I matgruppen ingår förlängningsbart bord 180-240cm samt 8 st stolar. Matgruppen kan stå ute året runt. Många andra liknande utemöbler på marknaden är byggda med tunnare dimensioner på material. stolsben och bordsben, för att hålla nere priset, vilket kan göra att både bord och stolar blir "rangliga". Detta är svårt att se på bild. Var därför uppmärksam om dimensionerna på materialet inte framgår i säljarens produktspecifikation. Bordet har en bredd på 90cm och längd 180-240cm. Bordet är förlängningsbart med en skiva i mitten som enkelt fälls upp. Höjden är 74cm. Bordsbenen är 60x60mm tjocka och överliggaren är 60x20mm tjock, vilket gör bordet mycket hållbart och stabilt. Bordskivan är i tjockt kompositmaterial. 8 st snygga trädgårdsstolar i underhållsfri komposit och aluminium ingår i matgruppen. Orust trädgårdsstol har en stomme av svartlackerad aluminium med rejält tilltagna dimensioner. Stommen är av aluminium och 40x20mm tjocka, vilket gör stolen mycket stabil. Sittyta och ryggstöd är tillverkade i underhållsfri komposit, vilket gör att stolen håller längre än stolar av billigt textilmaterial. Många billiga trädgårdsstolar har mindre hållbart (och billigare) textilmaterial eller konstrotting på sittytan och stolryggen, vilket ofta går sönder redan efter första säsongen. Stolen har en bredd på 55cm, djup 55cm och höjd är 84cm. Stolen är stapelbar vilket gör att den är praktisk att förvara och ställa undan. Bordsskivan och ytskikten på stolarna är i träimiterad komposit. Materialet kräver till skillnad från trämöbler inget underhåll, förutom att torka av med fuktig trasa. Bordet passar för dig som inte vill börja våren med att slipa och olja dina trädgårdsmöbler. Stolsben och bordsben är i underhållsfri pulverlackerad aluminium. Plocka bara fram - och använd! Den enda montering som krävs för dessa utemöbler är att fästa benen på bordet. Det tar ca 5 minuter att montera bordet. Stolarna levereras färdigmonterade.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
outl1.se
Outl1.se erbjuder kvalitetssäkrade produkter online till kraftigt pressade priser utan mellanhänder med prisgaranti. - Gratis frakt vid order över 1500kr - Snabb leverans! - Nyhet: Showroom i Stockholm Betala hur du vill: - Betala mot faktura efter leverans, delbetalning eller kort/banköverföring Handla tryggt på Outl1.se: - Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti - Snabb leverans från lager i Sverige - Kundtjänst på telefon, mail & chat
Mer information hittar du på https://outl1.se

Fler annonser från outl1.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer