Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 11:39

Tamron AF SP 28-75/2,8 XR Di Canon

2 590 kr
Beskrivning
Tamron AF SP 28-75/2,8 XR Di för Canon I fint skick, inkl motljusskydd. Tamron SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Macro är en ljusstark men samtidigt relatiovt lätt och kompakt normalzoom för fullformat. Ovanligt kort närgräns, endast 33 cm och en avbildningsskala på 1:4, ökar objektivets användningsområde.Objektivet ingår i Tamrons premiumserie "Super Performance" (SP) och har en påkostad optisk konstruktion. Skärpan är mycket god redan vid stora bländaröppningar och avancerad multilagers antireflexbehandling ger bilder med utmärkt kontrast, briljans och färgåtergivning även i svåra ljusförhållanden. Objektivet har fått mycket fina omdömen i tester och anses vara en av de mest prisvärda normalzoomar som finns på marknaden.Kan även användas på kameror med APS-C-sensor men får då mer karaktär av normal till telezoom. mattssonsfoto.se
Säljes av
Mattssons Foto & Video AB
Mattssons Foto & Video ABBesök vår butikssidawww.mattssonsfoto.se/
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Mattssons Foto & Video AB
För att köpa våra varor med kort eller faktura så hör av dig till oss på telefon , mail eller vår chattfunktion på hemsidan. För vanliga frågor & svar , besök: https://www.mattssonsfoto.se/begagnat-2 >> Alla priser som anges är inklusive moms >> 3 Månaders garanti på begagnade varor.
Mer information hittar du på http://www.mattssonsfoto.se/

Fler annonser från Mattssons Foto & Video AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer