Gå direkt till innehållet
Inlagd: i onsdags 18:29

Stilfull Gjutjärnskamin med stort glas

14 900 kr
Beskrivning
Invicta Kazan kompakt och prisvärd design som inspireras av effektiviteten hos traditionella gjutjärnsradiatorer Invicta's Kazan-eldstad kombinerar både modern design och bra prestanda. Den räfflade ytan ger den en distinkt och elegant stil samtidigt som den förbättrar energiprestanda genom ökad värmeavgivnings yta. 5 års garanti Tillverkad i Frankrike EuroFire.se Vi har en god kunskap om eldstäder och skorstenar då vi arbetat med detta i mer än 35 år. Försäljning av olika kaminfabrikat kompletteras med egen produktion av spisar och kaminer i Gjutjärn och Stål., verksamheten finns strax norr om Helsingborg. LiseoCastiron svenskproducerad eldstad i 185 olika varianter, som kan installeras överallt, modellerna finns med fyra tre två eller ett glas för inbyggnad, som vägghänd eldstad eller fritt hängande från taket. I Utställningen finner ni. Ett spännande utbud av vedkaminer i gjutjärn och braskaminer därtill köksspisar/ kökspannor i utställningen. insatskaminer/ eldstäder med hisslucka som finns i flertal varianter och storlekar front, hörn tre glas. Vi har sedan ett par år tillbaka även För er som inte har möjlighet till egen skorsten men vill avnjuta lågornas spel och få lite extra värme har vi andra eldstäder som även de använder omvandlad skog som bränsle = bioetanol. Verksamheten-utställningen finns. I nordvästra Skåne vid Väg 110, Mellan Väla och Hyllinge, 10 minuter från Helsingborg För er har vi öppet: måndag torsdag 1118 fredag 1116 och lördag 1115 Vi har även möjlighet till annan tidsbokning ring 0733 20 41 00 Varmt välkommen! Ved och Pellets eldstäder visas i drift, besök oss och njut av den härliga värmen Kostnadsfria Hembesök i Skåne. Mer information finner ni på eurofire.se I utställningen finner ni Braskaminer, Insatskaminer, Energikassetten, Spisinsatser, Gjutjärnskaminer, Vedspisar, Täljstensspisar, Täljstenskaminer, Kakelugnar, Vattenmantlade spisinsatser, Vattenmantlade insatskaminer, Vattenmantlade braskaminer, Vattenmantlade kakelugnar, Gas Spisinsatser, Gaskaminer, Pelletkaminer, Vattenmantlade Pelletskaminer, Bioetanolkaminer, Infravärme, Kökspannor, gas eller vedeldade köksspisar, med induktion eller vanlig häll, för vattenburna system. Vi ombesörjer även Skorstens renovering och om murning av skorstenar. Samt installation av alla förkommande fabrikat av eldstäder och skorstenar lång erfarenhet.
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
EuroFire.se
EuroFire.se I mer än 35 år har vi arbetat med eldstäder. Vi började 1982 insatser för öppna spisar, Energikassetter i egen produktion. Efter hand så tillkom det vedkaminer av gjutjärn och braskaminer nästa produktsegment blev köksspisar/ kökspannor. Under slutet av förra seklet 1900-talet växte branschen och utbudet av eldstäder och det började komma in en ny typ av kaminer: pelletskaminer, senaste tio åren har det blivit populärt med insatskaminer/ eldstäder med hisslucka som finns i många varianter och storlekar front, hörn tre glas. Vi har sedan ett par år tillbaka även vägghända eldstäd
Mer information hittar du på http://www.eurofire.se/

Fler annonser från EuroFire.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer