Gå direkt till innehållet
Inlagd: 12 nov. 14:46
Stenbänkar i granit
2 369 kr
Beskrivning
Stenbänk för trädgårdsdekoration Handgjorda stenbänkar i granit. Bänken ger en plats för avkoppling och att drömma sig bort på när du sitter och njuter av din trädgård. En stenbänk på rätt plats kan skapa en fantastisk plats för möten. Den är enkel att montera. Dessa här stenbänkarna nedanför är av högsta kvalité och är lätt att underhålla. Stenbänkarna finns i flera olika färger och modeller. En granitbänk är huggen och bearbetad för hand i natursten vilket gör att hållbarheten är oändlig. Våra stenbänkar är perfekta till rastplatser till parker, företag och köpcentrum. Alla våra stenbänkar är utformade för att klara tuff påfrestning i offentlig miljö. https://www.ttshop.se/katalog/artikel/stenbank-for-tradgard-dekoration/129505-1193-11/ Se fler fina alternativ och mycket mer på vår hemsida; www.ttshop.se Välkomna!
Om företaget
Bolaget bedriver import, export och tillverkning av produkter för trädgårds- och jordbruksnäringen, samt bedriver även konsultativ verksamhet såsom projektering, besiktningar och värderingar inom nämnda områden. Huvudinriktningen är produkter för bevattningsteknik, värmesystem samt växthus.
Säljes av
Trädgårdsteknik
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.