Gå direkt till innehållet
Inlagd: 11 mars 13:43

Spyder RT Sea-To-Sky 2021

347 900 kr
Beskrivning
Nya Can-Am RT Sea-To-Sky är här! Touring har aldrig varit så lyxigt. En fantastisk modell med ett slående utseende. Spyder RT Sea-to-Sky's anpassningsbara skumstolar gör varje resa till ett lyckligt bekvämt nöje, så att du kan uppskatta varje nytt panorama till fullo. Rotax 1330 ACE motorn med Semi-automatisk växellåda ger dig ultimat prestanda! Passa på att boka din maskin nu för leverans till våren. Vi hjälper Dig att finansiera Din maskin via Wasa Kredit och tar inbyte. Välkommen att ringa eller komma in i butiken i Sjöbo! Öppettider: Mån-fre 7:00-16:30, andra tider enligt överenskommelse.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Maskin & Service
Välkommen till Maskin & Service! Vi ligger i Sjöbo Järns lokaler på Verkstadsgatan 36 i Sjöbo. Vi erbjuder fullt sortiment från BRP av Can-Am ATV fyrhjulingar, Spyders och Sea-Doo. Vi är även auktoriserad garantiverkstad för Fini och Nilfisk. Samarbete med Wasa kredit, finansieringstjänster till privatpersoner och företag. Försäljning: 0416-512193 Verkstad: 0416-512198 www.maskinochservice.se
Mer information hittar du på http://www.maskinochservice.se

Fler annonser från Maskin & Service

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer