Gå direkt till innehållet
Inlagd: 26 nov. 15:23
Spabad med trappa
Beskrivning
Badtunna med trappa! Vedeldad badtunna kombinerad minipool för fast och permanent installation. Ställ vedpoolen på marken BADA SAMMA KVÄLL installera i mark eller terrass vid tillfälle! LYFT UR KAMINEN OCH FÖRVANDLA DIN BADTUNNA TILL EN SVALKANDE MINIPOOL SOMMARTID! Med trapp är det lika många sittplatser för vuxna som utan då nedre trappsteget är på samma nivå som övriga sittplatser plus 2-3 extra barnplatser på övre trappsteg. Det blir samtidigt möjligt att välja sitthöjd! = Mer utrymme, samt större vattenspegel ger större "pool" på minimalt med utrymme, och ändå minimalt med vatten att värma upp. Våra badtunnor tillverkas i över 50 olika modeller. Rostfritt stål antar snabbt samma temperatur som det omgivande vattnet, mycket snabbare en den traditionella badtunnan, du får behagliga 38 gradigt varma sittplatser och ryggstöd! Materialet är oöverträffat ur hygienisk synpunkt då det saknar porer där föroreningar och alger fäster, rostfria vedpooler har även lägre vikt än trätunnor och är oömma, därför mycket enkla att få på plats. Våra vedpooler kan levereras isolerade vilket sparar både uppvärmningskostnader och miljön, snabbare uppvärmning = halverad vedåtgång. Rostfria badtunnor från Modulpool AB har en livslängd lika lång som ditt hus! du behöver aldrig mer byta ut din badtunna! En FAST installerad vedpool i mark eller terrass HÖJER värdet på din fastighet och finns kvar när det är dax att sälja! För pris o modeller se direktänken nedan Poolen på första bilden är en Aristokrat Triangular paket 4 med trappa.
Säljes av
ModulPool Sweden AB
ModulPool Sweden ABBesök vår butikssidavedpool.se/badtunnor/
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
ModulPool Sweden AB
Vedpool är en badtunna / minipool som är tillverkad i hygieniskt rostfritt stål och kan isoleras med cellplast/polyuretan. Vedpool är svensktillverkad (tillverkas i Rättvik) och är mönsterskyddad i 27 länder. Visas i MÖLNLYCKE, RIMBO, RÄTTVIK OCH HÄRNÖSAND Vi erbjuder delbetalning, fråga oss om villkor.
Mer information hittar du på http://vedpool.se/badtunnor/